Dacia: 1.366 de vehicule pe zi

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 18:34
1856 citiri
Dacia: 1.366 de vehicule pe zi

Salariatii uzinei Dacia de la Mioveni produc 260 de Dacia Duster pe zi, din cele 1.366 de unitati fabricate zilnic in uzina de la Mioveni, odata cu intrarea in fabricatie a celui de-al saselea model al marcii, a anuntat miercuri producatorul auto, potrivit NewsIn.

Uzina Dacia de la Mioveni si-a majorat incepand din aceasta saptamana cadenta de fabricatie cu 20 de autovehicule pe zi, la 1.366 de vehicule pe zi (de la 1.346), se arata in comunicat.

Totodata, in cursul lunii aprilie, activitatea de fabricatie va include si trei zile de sambata.

Astfel, salariatii Dacia au lucrat in doua schimburi sambata, 10 aprilie, urmand sa fie rechemati in uzina si pe 17 si 24 aprilie, se arata in comunicat.

Cresterea cadentei (a numarului de masini fabricate n.r.) si prezenta salariatilor la lucru in zilele de sambata sunt rezultatul intrarii in fabricatie a celui de-al saselea model al marcii, Dacia Duster.

Preluarea comenzilor pentru Dacia Duster a inceput inca de la Salonul Auto de la Geneva, odata cu lansarea sa la nivel international, se mai arata in comunicat.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la inceputul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele piete din Europa, Magreb (Algeria si Maroc) si Turcia, in versiunile 4x2 si 4x4, incepand cu sfarsitul lunii martie.

Din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa.

Dacia Duster poate fi achizitionata in Romania la preturi incepand de la 10.500 euro, pentru varianta 4x2 si de la 12.300 euro pentru modelele 4x4.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#autovehicule, #comenzi, #dacia, #duster, #mioveni, #pret, #productie , #stiri Dacia