Dacia lanseaza Sandero cu motor economic

Luni, 02 Februarie 2009, ora 15:33
1737 citiri
Dacia lanseaza Sandero cu motor economic


In prima parte a anului, Dacia va lansa pe piata romaneasca modelul Sandero cu un motor pe benzina,  de 1,2 litri,  mai economic, care dezvolta 75 de CP.  Pe parcursul lui 2009 vor mai fi disponibile in Europa versiunile pe GPL ale Sandero, Logan Sedan si Logan MCV.

"Nu avem un calendar exact al lansarilor pe tari, insa pentru piata romaneasca pot confirma lansarea modelului Sandero cu motor de 1,2 litri  in prima parte a anului", a declarat Silviu  Sepciu, sef Serviciu relatii cu presa in cadrul Dacia, citat de Mediafax.

Modelele Sandero si Logan, echipate cu motor de 1,2  litri vor fi disponibile in Europa in acest an, dar nu a fost fixat un calendar exact  pentru fiecare stat in parte. 

De asemenea, Sandero si Logan cu propulsoare de 1,4 litri adaptate la functionarea pe GPL, precum si Logan MCV (break) cu motor de 1,6 litri cu GPL, vor fi lansate in decursul lui  2009 in Europa,  se arata intr-un comunicat al companiei Renault.

In afara de Sandero cu motor de 1,4  litri pe GPL,  celelalte doua modele sunt deja disponibile pe piata romaneasca.     

Pentru piata  romaneasca  este  asteptata  introducerea  motorizarilor diesel pe Dacia Sandero  pana  la  sfarsitul  primului  trimestru, potrivit declaratiilor de la jumatatea lunii ianuarie ale directorului  comercial  al Dacia, Jacques Daniel.    

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#dacia, #economic, #model, #sandero , #stiri Dacia