Dacia: modelul cu numarul 300.000 al Sandero

Marti, 13 Iulie 2010, ora 15:18
2051 citiri
Dacia: modelul cu numarul 300.000 al Sandero

Automobile Dacia a produs modelul cu numarul 300.000 al Sandero, lansat in 2008, cel mai vandut al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale, a anuntat marti constructorul auto de la Mioveni, intr-un comunicat preluat de Mediafax.

Modelul cu numarul 300.000 este un Stepway, de 1,6 litri, 90 Cai Putere, de culoare gris platine, care va fi livrat unui client din Bosnia si Hertegovina.

Sandero a fost lansat in anul 2008 la Salonul auto de la Geneva si este cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale.

In primele sase luni ale anului, Dacia a vandut 95.756 de vehicule Sandero, cu peste 10.000 de unitati mai mult decat in primul semestru al anului trecut.

Pe langa uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, in Maroc.

Alte patru uzine din Brazilia, Columbia, Rusia si Africa de Sud produc modelul Sandero sub marca Renault.

La sfarsitul lunii iunie, Automobile Dacia a produs modelul cu numarul 300.000 al break-ului Logan MCV.

Gama Dacia este compusa din sapte modele, respectiv Duster, Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Logan VAN si Logan Pick-Up. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#dacia, #sandero, #vanzari , #stiri Dacia