Dacia se lanseaza in energie solara

Joi, 09 Iunie 2011, ora 12:01
1722 citiri
Dacia se lanseaza in energie solara

La uzina Dacia de la Mioveni vor fi instalate panouri solare, in asa fel incat compania sa consume cat mai putina energie conventionala, primele unitati urmand sa fie montate in aproximativ doi ani, anunta directorul executiv al Renault Services Roumanie, Bernard Sonilhac, citat de Mediafax.

El a precizat ca in curand vor fi stabilite detaliile unui proiect pe aceasta tema, care va fi prezentat autoritatilor in vederea obtinerii de subventii.

"Pentru acest proiect vom solicita sprijinul statului. Sistemele de panouri solare vor fi instalate chiar daca nu vom primi subventii, pentru ca aceste tipuri de proiecte duc in timp la importante reduceri de costuri", a spus seful Renault Services Roumanie, entitate din grupul Renault responsabila cu problemele de mediu.

Sonilhac a precizat ca sistemul de panouri solare va diminua semnificativ costurile cu energia.

Reprezentantul Renault Services Roumanie a mai spus ca pana la finele anului 2015 Automobile Dacia va investi aproximativ sapte milioane de euro in implementarea programelor de mediu.

Constructorul auto a anuntat saptamana trecuta ca in ultimii zece ani a investit in proiecte de mediu 22 milioane euro, consumul de energie scazand cu 74%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#automobile dacia, #dacia, #panouri solare dacia , #stiri Dacia