Dacia va comercializa Sandero Stepway din septembrie

Joi, 07 Mai 2009, ora 15:00
1736 citiri
Dacia va comercializa Sandero Stepway din septembrie

Primul crossover din istoria marcii Dacia, modelul Sandero Stepway, va fi comercializat incepand cu luna septembrie. Masina a fost prezentata astazi, la Salonul Auto de la Barcelona, si va fi prezenta pe majoritatea pietelor europene, in unele state comenzile fiind preluate de la sfarsitul lunii iunie, a anuntat constructorul auto.

Data inceperii comercializarii in Romania nu a fost mentionata, urmand  sa fie comunicata ulterior.

"In functie de piata de comercializare, Dacia Sandero Stepway  este echipata cu o motorizare pe benzina de 1,6 litri si 90 CP si cu o motorizare diesel dCi de 70 CP. Dacia Sandero Stepway este fabricata la uzina de la Mioveni. (...) Peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricatia modelului sunt reciclate, iar 95% din masa totala a vehiculului poate fi reciclata la sfarsitul ciclului de viata", se arata intr-un comunicat al Dacia, preluat de Mediafax.
 
Versiunea cu motor diesel de 70 CP emite 140 de grame de dioxid de carbon pe kilometru, beneficiind de semnatura Dacia eco2.

La fel ca toate vehiculele din gama Dacia disponibile in Europa, Dacia Sandero Stepway va avea o garantie de trei ani, in limita a 100.000 de kilometri.

Sandero Stepway are 4,02 metri lungime, o latime de 1,99 metri si o garda la sol de 17 centimetri. Modelul este usor inaltat fata de Sandero si are bare de protectie in fata, spate si lateral modificate.

Volumul portbagajului masoara 320 de litri, iar in cazul in care bancheta este rabatata capacitatea de incarcare ajunge la 1.200 de litri.

Masina este echipata cu doua airbag-uri frontale, cate unul pentru sofer si pasager, ABS cu repartitor electronic de franare si asistenta la franarea de urgenta (AFU).

Sandero Stepway este diponibil cu trei culori metalizate (Gris Platine, Gris Comete si Rosu de Foc).

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#dacia, #masina, #mioveni, #sandero , #stiri Dacia