Daciile vor avea culori mai vii

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 08:57
1497 citiri
Daciile vor avea culori mai vii

Cresterea concurentei pe segmentul de masini cu preturi mici a determinat scaderea vanzarilor Dacia in Europa, iar grupul face tot ce poate pentru a sustine vanzarile, considera directorul de marketing al companiei, Stephen Norman.

"Sunt multi constructori care au lansat pe piata europeana masini care sunt vandute cu discounturi foarte importante, in contextul crizei economice, ceea ce a facut ca Dacia sa se trezeasca in fata unor mari competitori", a declarat el la salonul auto de la Frankfurt, conform Ziare.com.

Totusi, Stephen Norman spune ca nu se ia in calcul scaderea preturilor, pentru a putea sustine avansul pe piata europeana. "Facem tot ce putem pentru a creste pe piata europeana, insa de diminuarea preturilor nu se pune problema. Daca reducem pretul masinilor Dacia, automat diminuam valoarea brandului", a precizat directorul de marketing al companiei.

El a mai afirmat ca grupul Renault va introduce, incepand cu anul viitor, noi culori in gama destinata automobilelor Dacia, luand in calcul nuante "mai vii".

"Vrem sa introducem noi culori pentru modele Dacia, iar primele unitati cu noile infatisari am putea sa le vedem in preajma salonului auto de la Paris (29 septembrie-14 octombrie 2012).

Intra in discutie toate culorile care lipsesc in prezent automobilelor Dacia, luam in calcul culorile vii", a aratat reprezentantul Renault.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#dacia, #dacia culoare, #dacia pret, #renault , #stiri Dacia