Duster, nominalizat la "Masina anului 2011"

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 13:04
1973 citiri
Duster, nominalizat la "Masina anului 2011"

Dacia Duster se afla pe lista celor 41 de nominalizari la titlul de Masina anului 2011, aflandu-se in competitie cu marci precum Audi, Nissan, Volkswagen sau BMW, potrivit anuntului postat pe site-ul oficial al competitiei "Car of the Year 2011", transmite Mediafax.

Procesul de vot se va desfasura in doua etape. In prima etapa, pe 2 noiembrie, se va selecta o lista de sapte candidati, urmand ca, in 29 noiembrie, sa fie anuntat castigatorul.

Printre marcile care vor concura pentru titlul de "Masina Anului 2011" se numara Audi, Nissan, Volkswagen, Volvo, BMW, Porsche, Suzuki, Mazda, Fiat, Citroen, Jaguar, Ford, Alfa Romeo, Chevrolet, Fiat, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Mercedes, Mitsubishi, Mini sau Saab.

Vehiculele candidate sunt prezente pe cinci sau mai multe piete europene sau urmeaza sa fie comercializate in curand pe aceste piete, iar fiecare are un potential anual de vanzare de circa 5.000 de unitati.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la inceputul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele piete din Europa, Magreb (Algeria si Maroc) si Turcia, in versiunile 4x2 si 4x4, incepand cu sfarsitul lunii martie.

Dacia Duster poate fi achizitionata in Romania la preturi incepand de la 10.500 euro, pentru varianta 4x2 si de la 12.300 euro pentru modelele 4x4.

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#dacia, #duster, #masina, #anului, #auto , #stiri Dacia