Francois Fourmont se considera un roman "adoptat"

Vineri, 22 Mai 2009, ora 10:53
1137 citiri
Francois Fourmont se considera un roman "adoptat"

Francois Fourmont, Directorul General Dacia, a fost desemnat cetatean de onoare al Municipiului Pitesti. Diploma i-a fost acordata pentru contributia sa la dezvoltarea industriei auto din Romania, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

"Dacia este astazi un adevarat fenomen, iar unul dintre reprezentantii acestui fenomen este Francois Fourmont", a afirmat primarul Tudor Pendiuc.

"In perioada actuala de criza, exista si oameni care s-au preocupat de soarta comunitatii din Arges, iar Francois Fourmont a fost unul dintre acestia. In timp ce alte societati inchid portile si concediaza oameni, Dacia produce in continuare, si inca bine", a subliniat primarul. Acesta a apreciat managementul performant al uzinelor, datorita caruia la Mioveni se vor produce modele noi, economice.

Francois Fourmont este cel de-al treilea strain care primeste titlul de cetatean de onoare al orasului Pitesti.

Onorat de aceasta distinctie, Directorul General Dacia a marturisit ca, dupa sase ani in Romania, se poate considera deja un roman „adoptat”.

Renault s-a implicat in dezvoltarea platformei industriale de la Mioveni prin investitii care insumeaza aproape 1,5 miliarde de euro. Dacia doreste sa devina un actor important si in viata comunitatii locale, implicandu-se prin donatii de autoturisme, ambulante, calculatoare si mobilier pentru scolile argesene.

Cu ocazia distinctiei primite astazi, Francois Fourmont a anuntat ca Dacia sustine activitatea autoritatilor locale prin dotarea cu un automobil Dacia Logan MCV.

Gabriela Garjoaba

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#auto, #dacia, #fourmont, #romania , #stiri Dacia