Hotelul Dacia si Complexul Dunarea din Neptun-Olimp fac 7,15 milioane euro

Marti, 14 August 2007, ora 16:22
2312 citiri

Pretul de pornire pentru vanzarea prin licitatie publica a Hotelului "Dacia" din Neptun-Olimp a fost stabilit de Consiliul de Administratie al RA-APPS la 4,5 milioane de euro, fara TVA, iar cel al Complexului de alimentatie publica "Dunarea", tot din Neptun-Olimp, la 2,65 milioane de euro, fara TVA.

Potrivit unui comunicat remis marti de Secretariatul General al Guvernului (SGG), preturile au fost stabilite de Consiliului de Administratie al Regiei Autonome "Administratia Patrimoniuli Protocolului de Stat" (RA-APPS) in sedinta din 13 august. Licitatiile pentru cele doua imobile vor avea loc la Hotelul Dacia, in 18 septembrie, la ora 10:00.

Consiliul de Administratie a mai decis ca pretul de pornire pentru vanzarea Cabanei Ranca din localitatea Novaci, judetul Gorj, sa fie de 220.000 de euro, la care se adauga TVA. Licitatia va avea loc la Vila Bujoreni in data de 17 septembrie, la ora 10:00.

Potrivit deciziei secretarului general al Guvernului, Ilie Bolojan, SGG face publice, periodic, preturile de vanzare prin licitatie publica care sunt aprobate in sedintele Consiliului de Administratie al Regiei.

Preturile de pornire pentru primele cinci imobile au fost stabilite in sedinta Consiliului din 6 august. Astfel, cele cinci imobile, care au un pret de pornire stabilit la valoarea totala de 41 de milioane de euro, vor fi scoate la licitatie in perioada 5-7 septembrie. In 5 septembrie va avea loc licitatia pentru vanzarea Complexului agroindustrial "Apahida", aflat in comuna Apahida, judetul Cluj, pretul de pornire fiind 3,5 milioane euro. Terenul aferent are o suprafata de 40.108 metri patrati, iar licitatia va incepe la ora 10.00, la Hotelul Victoria din Cluj Napoca.

Sucursala RA-APPS din Sinaia va organiza in 6 septembrie, la ora 10:00, la Hotelul Mara din Sinaia, licitatie pentru vanzarea a trei imobile, respectiv vila Predeal din statiunea Predeal, vila Alunis din Cumpatu-Sinaia si un teren din Poiana Brasov. Licitatia pentru vila Predeal va avea un pret de pornire de 500.000 de euro, avand un teren de 240 metri patrati, iar pentru vila Alunis si terenul aferent de 1.982 metri patrati pretul de pornire a fost stabilit la 450.000 de euro. Terenul din Poaina Brasov are o suprafata de 42.973 metri patrati, iar pretul de pornire a fost stabilit la doua milioane de euro.

Ultima licitatie din primul lot de imobile va avea loc in 7 septembrie, la 10:00, la Club Floreasca, pentru vanzarea Clubului si a terenului aferent de 16.010 metri patrati, cu un pret de pornire de 35 de milioane de euro.

Cei care vor participa la licitatie trebuie sa depuna o garantie de 10% din valoarea imobilului, urmand ca suma sa fie returnata celor care nu vor castiga licitatia. De asemenea, castigatorul are termen 30 zile pentru achitarea imobilului, in caz contrar fiind oprita garantia de 10%. Contestatiile vor fi depuse in maximum trei zile de la desemnarea castigatorului, iar contractul va fi semnat in zece zile. Sumele incasate vor fi virate la bugetul de stat.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...