Noul model Renault Sandero va fi produs si la Pitesti, din 2008

Miercuri, 12 Septembrie 2007, ora 10:44
892 citiri

Sandero, modelul Renault care va fi comercializat din decembrie in Brazilia, va fi produs si de Dacia, la uzina din Pitesti, incepand din 2008. Masina este, spun producatorii, proiectata conform asteptarilor clientilor din America de Sud.

Model de tip hatchback derivat din Logan, noul Renault Sandero, prezentat la salonul auto international de la Frankfurt, arata mult mai bine decat berlina Logan, potrivit analistilor pietei auto, chiar daca dimensiunile sunt mai reduse.

'Viitorul Logan' are 4,02 metri lungime, iar capacitatea portbagajului este de 320 de litri. Bancheta din spate este rabatabila 60:40, in timp ce spatiul pentru pasagerii spate a ramas la fel de generos.

In ceea ce priveste siguranta, Sandero este dotat cu un sistem ABS Bosch 8.0 de ultima generatie, care echipeaza Megane II si Clio II. Masina mai este dotata cu centuri de siguranta in trei puncte, structuri ranforsate sub bord si bare de otel in usi, pentru a satisface normele de securitate atat din Europa, cat si din America de Sud.

In Argentina, Sandero va fi propulsat de motoare pe benzina si diesel, in timp ce in Brazilia gama va include motorizari FlexFuel, bazate pe biocombustibili.

Masina va fi disponibila cu motorizari de 1.6 16v, 1.5 dCi, precum si un motor de 1.0 16v, prezent deja si pe Clio II in Brazilia. Tot acolo vor mai exista un 1.6 16v si un 1.6 8v FlexFuel.

Sandero va avea pe piata sud-americana o garantie de trei ani in timp ce pretul, necomunicat inca, va apartine clasei mici.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...