Primele fotografii cu o macheta monovolum de Dacia Logan

Luni, 21 Septembrie 2009, ora 13:08
2076 citiri
Primele fotografii cu o macheta monovolum de Dacia Logan

Un forum auto din Franta, worldscoop.forumpro.fr, prezinta trei fotografii cu o macheta care ar infatisa un viitor model din gama Dacia, respectiv un monovolum. Cele trei fotografii prezinta lateralele masinii si partea frontala, care seamana, in partea superioara, cu un automobil marca Dacia, mai exact cu Sandero.

Planurile Dacia-Renault de a produce automobile mai mari decat cele actuale au fost dezvaluite initial de directorul de design industrial al Renault, Patrick le Quement. El declara agentiei MEDIAFAX, la sfarsitul lunii mai din 2008, ca platforma Logan este flexibila si ca poate suporta noi modele, cum ar fi un MPV (monovolum, vehicul de familie) sau un sedan mai mare decat actualul Logan.

Intentiile Renault pentru modele mai mari sub marca Dacia au fost reconfirmate de directorul operational al Renault, Patrick Pelata, in prima parte a lunii septembrie din acest an. "Am spus intotdeauna ca vor fi opt sau noua masini pe platforma Logan, denumita platforma B0.

In prezent avem sase (inclusiv SUV-ul pe care Dacia il va lansa anul viitor - n.r.), deci cu siguranta vom avea cel putin inca doua de lansat", a spus Pelata, pe 11 septembrie, intr-o intalnire cu presa.

Cele doua masini vor ataca segmente complet diferite, potrivit oficialului Renault. Intrebat daca una dintre ele va fi mai mica decat celelalte modele Dacia, Pelata a raspuns ca "mai degraba mai mare", ceea ce ar da credibilitate fotografiilor cu macheta care par sa anunte un monovolum marca Dacia. 

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#dacia, #macheta, #monovolum, #renault , #stiri Dacia