Producatorii auto fac angajari masive. Afla unde poti gasi un job

Vineri, 10 Iunie 2011, ora 12:01
1743 citiri
Producatorii auto fac angajari masive. Afla unde poti gasi un job

Exporturile si industria au fost motoarele cresterii economice a Romaniei din primul trimestru din acest an, iar segmentul auto a reprezentat o parte importanta. In continuare, producatorii din domeniul auto, fie ca este vorba de producatori de masini sau de diverse componente, efectueaza numeroase angajari. 

Producatorul roman de automobile Dacia are mai multe posturi disponibile pentru fabrica din Pitesti. Unul din aceste joburi este analist de calitate - matrite Dacia, pentru care reprezentantii companiei vor candidati absolventi de studii superioare tehnice profil mecanic, bune cunostinte in realizarea stantelor si matritelor pentru repere din tabla si cunostinte de limba franceza.

Persoana angajata va fi responsabila de efectuarea de analize calitative tehnice in cadrul proiectelor, gasirea cauzelor generatoare de defecte si eliminarea lor si propunerea de planuri de optimizare a proceselor.

De asemenea, compania cauta un conceptor CAO - matrite Dacia, care sa locuiasca in Pitesti sau sa fie dispus sa se mute in acest oras. Acesta va realiza proiectarea asistata a ansamblelor si subansamblelor, va concepe asamblarea 2D sau 3D si va realiza programele de masinare pentru masini unelte.

Citeste continuarea pe Ziare.com

#angajari, # producatori auto, # job , #stiri Dacia