Programul Rabla dispare in 2009?

Luni, 02 Februarie 2009, ora 15:41
1580 citiri
Programul Rabla dispare in 2009?

Bogdan Niculescu Duvaz, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat astazi ca Guvernul nu stie inca daca poate sustine in continuare cu fonduri programul Rabla si momentan sunt in discutii cu Ministerul Mediului pentru ca este un program care aduce multe beneficii uzinei Dacia.

"Liderii coalitiei guvernamentale au decis in sedinta de astazi sa trimita saptamana asta proiectul bugetului de stat pe 2009 la Parlament pentru a fi aprobat.  Este o mare nevoie ca bugetul sa fie discutat si adoptat cu maxima responsabilitate. Nu stim daca mai putem sustine programul Rabla si alte asemenea programe care sunt in derulare", a declarat acesta.

Duvaz a mentionat ca au discutat si despre stadiul numirilor la nivelul secretarilor de stat si situatia desemnarii sefilor de agentii si au constatat ca nu sunt lucruri care sa puna probleme sau sa fie intarzieri semnificative.

"Speram ca prin aceasta guvernare prin coalitie sa reducem mult presiunea ordonantelor de urgenta. Partenerii guvernamentali trebuie sa lase Parlamentul sa controleze legiferarea.

Este important ca ministrii nostri sa mearga la grupul lor parlamentar si sa discute propunerea legislativa pe care o au si apoi sa vina la ceilalti lideri si sa discute initiativa. Ca sa mearga coalitia este nevoie de dezbatere incrucisata", a mai precizat Duvaz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#dacia, #rabla, #buget, #guvernul , #stiri Dacia