Programul "Rabla" revitalizeaza vanzarile de masini marca Dacia

Miercuri, 01 Aprilie 2009, ora 13:20
1625 citiri
Programul "Rabla" revitalizeaza vanzarile de masini marca Dacia

Programul Rabla impinge Dacia de la spate. in nici doua saptamani, producatorul roman a reusit sa termine cota de 1.700 de masini. Vanzarile merg, insa, cu frana trasa la ceilalti dealeri. Niciunul nu a reusit sa dea mai mult de un sfert din cat si-au propus pana pe 31 mai.

"Am vandut 1.200 de masini. Celelalte masini sosesc pe masura ce sunt fabricate", a declarat Cornel Manucu, director de vanzari, reteaua Dacia.

Daca vanzarile Dacia au explodat in ultimele doua saptamani, ceilalti dealeri inca asteapta sa se intample ceva. Cei de la Peugeot, Volkswagen, Fiat, Opel si Suzuki au motive de ingrijorare. Cu toata prima de casare si ofertele pe care le au, nu au reusit sa vanda prea bine. In schimb, cei de la Renault, Skoda si Nissan se pot declara cat de cat multumiti.

"Am coborat pragul psihologic de 10.000 de euro. E un prag pe care trebuia sa-l doboram ca sa atragem lumea", a spus Daniel Diviricean, director de vanzari Skoda.

Cu vanzari atat de scazute, programul Rabla tinde sa devina chiar o problema. In cazul in care dealerii nu vor reusi sa vanda macar 80 % din cota alocata pana pe 31 mai, nu vor mai putea sa participe la ce-a de-a doua faza a programului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#dacia, #rabla, #renault, #skoda , #stiri Dacia