Rusii se bat pe Loganuri si Sandero

Vineri, 07 Mai 2010, ora 00:57
1714 citiri
Rusii se bat pe Loganuri si Sandero

Cu un an in urma, dealerii auto din Rusia nu stiau cum sa scape de stocurile de masini, iar acum nu mai stiu de unde sa ia masinile pe care sunt dornici sa le cumpere rusii.

In saloanele auto din marile orase ale Rusiei lipsesc majoritatea modelelor populare, iar in unele regiuni ale Federatiei Ruse oamenii asteapta si opt luni pentru un Logan sau un Sandero, informeaza cotidianul rus Vedomosti.

In prezent, cetatenii rusi sunt nevoiti sa astepte cate 1,5 luni pentru modelele Lada Kalina, Samara si Priora, si cate trei luni pentru marcile Opel si Chevrolet. Insa, toate recordurile la acest capitol sunt doborate de modelele populare de la Renault: Logan si Sandero.

"Cererea la aceste modele era oricum foarte mare, iar odata cu implementarea programului de reinnoire a parcului auto fluxul de clienti s-a majorat si mai mult. Drept rezultat, pentru un Sandero poti astepta si cinci luni", declara directorul grupului "Rolf", unitate de comercializare a modelelor Renault, Serghei Serbinin.

In unele regiuni ale Rusiei, pentru un Sandero si Logan se asteapta si 8 luni, confirma reprezentanta Renault in Rusia, Oxana Nazarova. Potrivit acesteia, toate autoturismele Logan si Sandero ce urmeaza sa fie fabricate pana la sfarsitul anului au fost deja distribuite si nu exista masini necontractate.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#rusi, #dacia, #logan, #sandero , #stiri Dacia