Stepway costa 10.000 de euro

Marti, 12 Mai 2009, ora 11:08
1712 citiri
Stepway costa 10.000 de euro

Pentru ca dotarile sunt inferioare si puterea de cumparare mai scazuta, in Romania preturile vor fi mai mici. Daca multi dintre pasionatii marcii romanesti se asteptau la un model 4X4, Dacia a ales doar sa ridice garda la sol pentru Stepway.

Sandero Stepway se adreseaza cu precadere clientilor tineri, aflati in cautarea unui vehicul accesibil ca pret. Garda la sol a fost inaltata cu 20 de milimetri fata de berlina Sandero, barele de protectie fata si spate au ornamente cu aspect de crom satinat, iar proiectoarele de ceata si barele de pavilion longitudinale (negre si crom satinat) fac din Dacia Sandero Stepway un vehicul adaptat oricarui tip de drum. Trei culori metalizate sunt disponibile in serie: Gri Platine, Gri Comete si Rosu de Foc.

Cele doua versiuni de motorizare, benzina 1,6 litri 90 de cai putere si diesel de 70 de cai putere, si-au confirmat deja potentialul pe alte vehicule din gama. Consumul afisat in ciclu mixt este de 7,6l/100 km (pentru versiunea pe benzina) si, respectiv, de 5,3l/100 km (pentru versiunea diesel).

La interior, tapiteria neagra, cusaturile albe si diferitele elemente de culoare gri, cum sunt fatada consolei centrale, conturul aeratoarelor, ornamentul din centrul volanului si manerele interioare creeaza o atmosfera eleganta si dinamica.

„Desi autoturismul a inceput sa se comercializeze de la inceputul anului 2009 in Brazilia si in Argentina, este prima data cand e prezentat sub numele de Dacia Stepway”, explica Begonia Esteban, director Dacia Spania.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#dacia, # dotari, # dinamica, # pret, # Sandero, # Stepway , #stiri Dacia