Test drive: Dacia Duster vs dunele de nisip de nisip din Maroc

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 10:43
1733 citiri
Test drive: Dacia Duster vs dunele de nisip de nisip din Maroc

Maroc este ce-a de-a doua tara a Dacia. Ca si in Romania, aici Dacia este numarul 1: detine o uzina si este aproape omniprezenta pe sosele. In Maroc, ca si in Bucuresti, toata lumea s-a oprit ca sa admire noul Duster, numai ca in tara Africana interesul venea din partea conducatorilor de scutere sau mopede. In Maroc nu exista o criza a drumurilor sau a locurilor de parcare, scrie BUSINESS Magazin, preluat de Mediafax.

Atunci cand iei loc la volanul lui Duster, primul sentiment este ca esti intr-un Sandero mai inalt. Vizibilitatea este buna, ergonomia nu surprinde dar este in parametri. Calitatea este in limitele cu care ne-a obisnuit Dacia pana acum dar sunt inca multe elemente care ar fi trebuit imbunatatite. Spre exemplu, una dintre noutati o reprezinta satelitul de comanda pentru sistemul audio amplasat pe coloana de directie, sub volan.

Am fi apreciat mai mult daca acesta era realizat dintr-un plastic la fel de dur ca cel dintr-un Renault Clio, si nu dintr-unul care ii permite sa se indoaie. Sau faptul ca atunci cand se spala parbrizul, functia de stropire nu declanseaza automat si pornirea stergatoarelor.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#dacia, #drive, #duster, #test , #stiri Dacia