Topul caselor scumpe din Bucuresti

Joi, 11 Octombrie 2007, ora 10:20
1130 citiri
Topul caselor scumpe din Bucuresti

Conform companiei Regatta, cea mai scumpa casa scoasa la vinzare in Capitala costa 6,5 milioane de euro.Preturile locuintelor din Top 10 sint cuprinse intre 2,5 si 6,5 milioane de euro. Sint, in general, imobile luxoase, cu un stil arhitectural aparte, situate in zone centrale.

Pe primul loc se plaseaza o vila din zona Gradina Icoanei, cu o valoare de piata de 6,5 milioane de euro. Este o casa cu valoare istorica. Construita pentru poetul Octavian Goga, ea a fost locuita de diverse personalitati. A fost si resedinta lui Jonathan Scheele, seful delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, pe durata mandatului sau.

Pe locul secund se plaseaza o vila situata in Piata Romana, cu o valoare de piata de 5,5 milioane de euro. Are un teren de 780 mp si o suprafata construita de 1.350 mp. Urmeaza o vila eleganta, amplasata in zona Dacia/Eminescu, cu o valoare de piata de 4,5 milioane de euro.

Locul 4 il detine o cladire localizata ultracentral, la citeva minute distanta de zona Armeneasca, pentru care se cer patru milioane de euro. In top cinci se mai afla o vila tot din zona Gradina Icoanei, cu o valoare de piata de patru milioane de euro. Cu un teren de 1.000 mp si cu o suprafata construita desfasurata pe 500 de metri patrati, vila este un imobil de patrimoniu ridicat in 1910.

Continuarea in <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=14700&art=37012&cHash=8b97bebaa1>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.