Un nou model de la Dacia va fi lansat anul viitor

Miercuri, 17 August 2011, ora 09:26
1835 citiri
Un nou model de la Dacia va fi lansat anul viitor

Un nou model de la Dacia va fi lansat anul viitor, a anuntat vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, care a evitat, insa, sa confirme daca modelul va fi sau nu a doua generatie a berlinei low-cost Logan. 

Anul viitor va aparea un nou produs care va duce mai departe povestea de succes a marcii", a declarat Presedintele Asociatiei Constructorilor Auto din Romania si vicepresedintele Dacia, pentru Evenimentul Zilei.

Contactat de publicatia amintita, pentru a lamuri informatiile aparute ieri dimineata, potrvit carora Dacia se pregateste sa lanseze un nou model, Stroe a evitat sa certifice insa daca "produsul" la care a facut referire va fi sau nu a doua generatie Logan.

Potrivit "caradisiac.com", a doua generatie Dacia Logan va fi lansata in toamna anul viitor, la Salonul auto de la Paris. Masina, mai mare si cu doua versiuni de caroserie, se va pozitiona in imediata apropiere a clasei compacte, fara ca aceasta mutare sa se reflecte, pe masura, in pretul de achizitie.

Renault insista asupra faptului ca modelul va prezenta un pret atractiv. Avand in vedere imbunatatirile, pretul ar putea creste cu undeva la 200 de euro, ceea ce inseamna ca pretul de pornire va incepe de la 7.800 de euro, fata de 7.600 de euro, cat este acum.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#constantin stroe, #dacia, #logan, #model dacia , #stiri Dacia