Voestalpine Steel Service Center Romania si-a majorat capitalul social

Vineri, 13 August 2010, ora 13:13
2510 citiri
Voestalpine Steel Service Center Romania si-a majorat capitalul social

Compania Voestalpine Steel Service Center Romania SRL, care construieste in Giurgiu o fabrica de prelucrare a otelului de 19 milioane euro, si-a majorat capitalul social cu 18 milioane lei (4,18 milioane euro), pana la 30 milioane lei, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial, transmite NewsIn.

Capitalul social dupa majorare este impartit in 100.000 parti sociale, fiecare cu o valoare nominala de 300 lei, si este detinut 100% de Voestalpine Stahl Service Center GmbH.

Producatorul austriac de otel Voestalpine anuntase in luna mai ca va finaliza in iunie 2011 constructia fabricii de prelucrare a otelului de la Giurgiu, valoarea totala a investitiei fiind circa 19 milioane euro.

De altfel, grupul si-a anuntat inca din 2007 intentia de a construi la Giurgiu aceasta unitate specializata in prelucrarea otelului.

Terenul pe care compania Voestalpine Steel Service Center Romania SRL construieste noua fabrica de la Giurgiu este de 4 hectare, din care circa 8.500 metri patrati este suprafata construita. Fabrica va avea legatura directa la calea ferata, iar accesul la sosea a fost refacut.

Totodata, capacitatea anuala de productie a fabricii va fi de 130.000 tone, pana in 2015, cu posibilitatea extinderii la 260.000 tone anual de tabla fina procesata.

Directorul Voestalpine Steel Service Center Romania, Gernot Schwarzuhber, declara la sfarsitul lunii mai ca principala piata de desfacere pentru fabrica va fi Romania, de exemplu la Dacia Pitesti si Ford Craiova, dar si ca la unitatea din Giurgiu se va face si export.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Voestalpine, #capital, #social, #profit , #stiri Dacia