Becali: Ciolos a fost aplaudat ca si cum ar fi luat Oscarul, el va fi comisarul european

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 16:46
1763 citiri
Becali: Ciolos a fost aplaudat ca si cum ar fi luat Oscarul, el va fi comisarul european

Europarlamentarul George Becali, membru supleant in Comisia in fata careia a fost audiat vineri comisarul desemnat pentru agricultura, Dacian Ciolos, a declarat pentru NewsIn ca reprezentantul Romaniei a fost "cel mai puternic" candidat, asigurandu-si confirmarea in post, informeaza NewsIn.

"Dacian Ciolos a fost cel mai puternic comisar european si a demonstrat asta in momentul in care a fost aplaudat la scena deschisa de catre toti cei care au fost prezenti la sedinta. L-am aplaudat si eu si va pot spune ca a fost aplaudat ca si cum ar fi luat Oscarul, a impresionat pe toata lumea", a declarat pentru NewsIn George Becali.

Dacian Ciolos pare sa fi facut o impresie foarte buna membrilor Comisiei pentru agricultura din Parlamentul European (AGRI) care l-au audiat vineri si care in final l-au recompensat cu aplauze.

La sfarsitul audierii, europarlamentarii din comisie au venit sa dea mana personal cu Ciolos, felicitandu-l.

George Becali spune ca Dacian Ciolos si-a asigurat aprobarea europarlamentarilor.

"Nu mai este nicio problema cu votul, el va fi comisarul european", a declarat Becali.

Intrebat ce parere are despre modul in care Ciolos stapaneste engleza si franceza, George Becali a spus ca reprezentantul Romaniei "a vorbit mult romaneste". In timpul audierilor, Dacian Ciolos a raspuns intrebarilor europarlamentarilor preponderent in limba romana, dar a vorbit si in franceza si engleza.

Dupa audiere, reprezentantii grupurilor parlamentare din Parlamentul European urmau sa se intalneasca pentru a discuta despre prestatia lui Ciolos in fata membrilor AGRI si pentru a decide daca ii dau aviz pozitiv reprezentantului Romaniei in viitoarea Comisie Europeana.

 

#becali, # ciolos, # comisar, # agricultura, # oscar, # aplauze , #stiri Dacian Ciolos