Ciolos, in vizita in Romania

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 12:33
1098 citiri
Ciolos, in vizita in Romania

Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos, va efectua in perioada 21 - 25 aprilie prima vizita oficiala in Romania dupa investirea sa in functie, informeaza NewsIn.

Vizita va avea loc la Sibiu si Bucuresti. Ciolos se va intalni cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, cu prim-ministrul Emil Boc si cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Mihail Dumitru. Comisarul european se va intalni si cu primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis.

In 22 aprilie, Dacian Ciolos va participa la conferinta intitulata "Agricultura de semi-subzistenta in UE: situatia actuala si perspective", organizata la Sibiu de catre Directia Generala "Agricultura si dezvoltare rurala" din cadrul Comisiei Europene.

De asemenea, vineri, 23 aprilie, comisarul european va sustine un discurs in deschiderea conferintei "Privind catre viitor: Romania si strategia Europa 2020.

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#agricultura, #ciolos, #comisar, #romania , #stiri Dacian Ciolos