Comisarul european pentru agricultura vine in Romania

Miercuri, 21 Septembrie 2011, ora 17:59
1238 citiri
Comisarul european pentru agricultura vine in Romania

Dacian Ciolos, comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, va fi prezent in Romania, joi si vineri, unde va lua parte, intre altele, la conferinta PPE organizata la Bucuresti, informeaza Reprezentanta Comisiei Europene, conform NewsIn.

Comisarul Ciolos va participa la lucrarile conferintei "Un raspuns de centru-dreapta la criza economica si sociala: Un proiect pentru Europa", organizata de grupul Partidului Popular European din cadrul Parlamentului European.

Oficialul UE se va intalni cu Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale din Romania, dar si cu Vlad Filat, prim-ministru al Republicii Moldova, care se va afla, de asemenea, in Romania.

In cursul vizitei, comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala va participa la ceremonia de inaugurare a Spatiului Public European (Centrul de Informare al Uniunii Europene).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#comisar european, #agricultura, #dacian ciolos, #dezvoltare rurala , #stiri Dacian Ciolos