Daimler: profit EBIT de 2,4 mld de euro in T3

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 09:47
1322 citiri
Daimler: profit EBIT de 2,4 mld de euro in T3

In cel de-al treilea trimestru din 2010, Daimler AG continua performanta remarcabila din prima jumatate a anului. Compania a atins un profit EBIT de 2.418 mld de euro pentru perioada raportata (Q3 2009: 470 de milioane de euro), precizeaza NewsIn.

Aceasta crestere a fost sustinuta de redresarea pietei auto la nivel mondial, de gama atractiva de produse si de eficienta sporita a inovatiilor.

Daimler estimeaza ca va reusi sa continue pe aceeasi directie profitabila si in cel de-al patrulea trimestru.

"Economia lumii nu este inca la fel de stabila ca inainte de recesiune, insa noi suntem increzatori ca vom continua cu succes pe pietele in care activam", a declarat Dr. Dieter Zetsche, Presedintele Consiliului de Administratie al Daimler AG si CEO-ul Mercedes-Benz Cars.

Venitul Damiler Group in cel de-al treilea trimestru de 25,1 miliarde de euro a fost cu 30% mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent; ajustat la efectele ratei cursului valutar, venitul a crescut cu pana la 22 de procente.

Fluxul de numerar al afacerii industriale pentru perioada ianuarie-septembrie a crescut considerabil cu o suma intre 3,1 si 5,3 miliarde de euro.

Pentru 2010, Daimler Group anticipeaza profitul EBIT al afacerii actuale la peste 7 miliarde de euro.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#daimler, #ebit, #euro, #milioane, #profit , #stiri Daimler