Danone Romania schimba echipa manageriala

Luni, 26 Iulie 2010, ora 13:38
2873 citiri
Danone Romania schimba echipa manageriala

Producatorul de lactate Danone Romania isi schimba echipa de management si il numeste pe Laurentiu Tulvan in functia de director Industrial si pe Irina Fadeeva in functia de director Lant Distributie, incepand cu trimestrul al doilea al acestui an, potrivit unui comunicat al companiei, potrivit NewsIn.

Laurentiu Tulvan are 38 de ani si s-a alaturat echipei Danone Romania in anul 2000 pe pozitia de inginer de proiect, fiind promovat in 2001 pe pozitia de Manager Proiect si apoi, in 2003, pe pozitia de Manager Productie. 

Ulterior, timp de cinci ani, Tulvan a avut un parcurs profesional international in cadrul Grupului Danone in pozitia de manager Performanta Industriala pentru divizia de produse lactate.

In anul 2008 s-a reintors in Danone Romania, unde a ocupat pana in 2010 pozitia de manager fabrica. Laurentiu Tulvan a absolvit Facultatea de Stiinta Calculatoarelor Galati si un Master in Informatica Industriala.

Irina Fadeeva a ocupat anterior pozitia de Director Logistica in cadrul Danone Rusia si are o experienta de peste 14 ani in aria de operatiuni in companii din FMCG precum Coca-Cola sau Baltic Beverages Holding. 

Aceasta s-a alaturat echipei Danone Rusia in anul 2006, ca manager de proiecte si a fost promovata in acelasi an ca Director de Logistica.

Irina Fadeeva a absolvit Universitatea Rossiiskij Gosudarstvennvi din Rusia si cursurile E-MBA in cadrul Stockholm School of Economics.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#danone, #romania, #manageri , #stiri Danone