Dora Strezova este noul director de marketing al Danone Romania

Marti, 04 August 2009, ora 13:04
1550 citiri
Dora Strezova este noul director de marketing al Danone Romania

Dora Strezova este noul director de marketing al producatorului de lactate Danone Romania, inlocuindu-l in functie pe Kiril Hadzhidinev, care a preluat postul de director de marketing la Danone Bulgaria, a comunicat, marti, compania, citata de NewsIn.

Noul director de marketing al Danone Romania activeaza in cadrul companiei din anul 1999, incepand cu pozitia de asistent brand manager la subsidiara din Bulgaria.

In 2001 aceasta a ocupat functia de brand manager, in 2003 a devenit senior brand manager, iar in 2006 a fost numita marketing manager, fiind responsabila de intregul portofoliu Danone.

In 2008, Strezova a devenit director de marketing in cadrul Danone Bulgaria si Macedonia.

In plus, de-a lungul carierei sale in cadrul Danone, Dora Strezova s-a ocupat atat de marcile existente, cat si de dezvoltarea si lansarea unora noi, create special pentru piata din Bulgaria.

Directorul general al companiei, Stephane Batoux, declara recent ca producatorul de lactate, Danone Romania, a inregistrat in T1 din 2009 o scadere a vanzarilor cu 10% fata de anul 2008, insa estima o revenire a afacerilor in a doua jumatate a anului, pe fondul scaderii preturilor la toate produsele.

Danone Romania face parte din Grupul Danone, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand primul loc in lume in domeniul produselor lactate proaspete si locul doi in domeniul apelor minerale imbuteliate, a alimentatiei pentru copii si a nutritiei clinice.

Grupul detine 150 de fabrici si in jur de 76.000 de angajati la nivel mondial. Danone este prezent pe toate cele cinci continente, in mai mult de 120 de tari. 

#marketing, # director, # Danone, # subsidiara , #stiri Danone