Cel mai bogat roman: Patriciu sau Tiriac?

Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 11:11
1484 citiri
Cel mai bogat roman: Patriciu sau Tiriac?

Dinu Patriciu ocupa prima pozitie in topul celor mai bogati miliardari romani, cu o avere estimata de Forbes Romania la 2,2 miliarde de euro, in timp ce clasamentul realizat de revista Capital il desemneaza pe Ion Tiriac cel mai bogat miliardar, cu o avere de 1,6 miliarde de euro, urmat de Patriciu cu o avere de 1,45 miliarde de euro. 

In editia de anul acesta a "Topului 500 miliardari" realizat de Forbes, Dinu Patriciu ocupa prima pozitie cu o avere de 2,2 miliarde de euro. Pe de alta parte, in topul intocmit de Capital, miliardarul roman figureaza cu o avere de 1,4-1,45 miliarde de euro.

Topul Forbes este completat de Frank Timis, cu o avere de peste 1 miliard de euro, urmat de oamenii de afaceri Ioan Niculae si Dan Adamescu, fiecare cu o avere de 0,9-1 miliard euro.

Topul celor mai bogati 300 de romani al revistei Capital este deschis de Ion Tiriac, a carui avere este estimata la circa 1,5-1,6 miliarde de euro. Il secondeaza Dinu Patriciu, cu un maxim de 1,45 miliarde de euro si Ioan Niculae cu 1,4 miliarde de euro.

Valoarea insumata a averilor celor 300 de oameni de afaceri inclusi in clasament insumeaza 28,3 miliarde de euro, suma ce reprezinta aproximativ un sfert din Produsul Intern Brut al Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#miliardari, #dinu patriciu, #romani, #tiriac, #top , #stiri Dinu Patriciu