Chiriasii din Lakeview subinchiriaza din spatiile de birouri

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 10:18
1840 citiri
Chiriasii din Lakeview subinchiriaza din spatiile de birouri

Cel putin unul dintre chiriasii cladirii de birouri Lakeview, aflata in constructie pe strada Barbu Vacarescu din Bucuresti, cauta sa subinchirieze din spatiul contractat, creand astfel concurenta companiilor AIG/Lincoln si Black Sea Global care inca mai au spatii disponibile in imobil.

"Mai avem un etaj gol, cu o suprafata de circa 780 de metri patrati, pe care nu l-am inchiriat pana acum pentru ca ne-am concentrat in primul rand asupra constructiei, iar in plus unul dintre chiriasi a inceput sa subinchirieze din spatiu catre alte companii", a declarat Sven Lemmes, country manager al companiei AIG/Lincoln.

Compania americana investeste, alaturi de fondul Black Sea Global, controlat de Dinu Patriciu, aproximativ 50 de milioane de euro in constructia acestei cladiri care va avea o suprafata inchiriabila de 24.000 de metri patrati. Contractele de inchiriere a spatiilor au fost semnate in urma cu cel putin un an, cand efectele crizei financiare nu erau la fel de puternice, iar companiile mizau inca pe cresteri ale afacerilor, precum si a numarului de angajati. 

#chiriasi, # birouri, # contract, # companie , #stiri Dinu Patriciu