Dinu Patriciu, intre energia alternativa si sprijinul pentru tarani

Vineri, 20 Mai 2011, ora 00:05
1673 citiri
Dinu Patriciu, intre energia alternativa si sprijinul pentru tarani

"Ce facem noi acum este sa castigam cota pe o piata in scadere, ceea ce este mai ieftin. Acest segment va reveni pe crestere, desi nu cred ca asta se va intampla pana anul viitor. Pentru ca omul, cand iese din criza, in primul rand isi cumpara lucruri de stricta necesitate in casa, cum ar fi mobila, aparatura, abia apoi se indreapta spre magazine", a declarat omul de afaceri Dinu Patriciu, cu ocazia lansarii primului magazin MACRO.

Potrivit acestuia, magazinul MACRO este "o piata unde se gasesc produse pentru toate buzunarele, atat pentru bogatasii cu jeep, cat si pentru pensionarii cu sacosa", informeaza Adevarul.

Patriciu a tinut sa-si afirme si sprijinul pentru taranii romani.

De altfel, langa magazine vor fi amenajate piete exclusiv pentru taranii care vor sa-si vanda legumele si fructele din gradina.

Totusi, dintre toate business-urile pe care le are - energie alternativa, imobiliare, servicii financiare si media - Patriciu a spus ca este preocupat cel mai mult de energia alternativa, pe care o considera ca fiind si cea mai promitatoare pentru viitor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lipsa eficienței energetice a clădirilor publice costă România 6 miliarde de lei pe an. Ce am putea face cu acești bani
Lipsa eficienței energetice a clădirilor publice costă România 6 miliarde de lei pe an. Ce am putea face cu acești bani
România are peste 242.000 de clădiri publice al căror consum este peste 200-250 kWh/metrul pătrat, iar media recomandată la nivel european este de 140kWh/metrul pătrat, se arată într-un...
#dinu patriciu, #magazin macro, #energie alternativa, #energie, #investitii dinu patriciu, #dinu patriciu lansare macro, #om de afaceri dinu patriciu , #stiri Dinu Patriciu