Patriciu aduce in echipa sa un director executiv din Deutsche Pfandbriefbank

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 13:24
1392 citiri
Patriciu aduce in echipa sa un director executiv din Deutsche Pfandbriefbank

Omul de afaceri Dinu Patriciu aduce in echipa sa un director executiv din cadrul Deutsche Pfandbriefbank (fosta Hypo Real Estate Bank), Jairaj Amin, care, potrivit presei internationale, a demisionat din cadrul institutiei bancare in urma cu cateva saptamani, relateaza Mediafax.

"Jairaj Amin, director executiv al departamentului de credite sindicalizate pentru Europa din cadrul Deutsche Pfandbriefbank, s-a inteles sa plece sa lucreze cu antreprenorul miliardar roman Dinu Patriciu", relateaza site-ul propertyweek.com.

Amin lucreaza in cadrul Deutsche Pfandbrief, fosta Hypo Real Estate Bank, de aproape sapte ani, unde s-a ocupat de proiecte de creditare in regiune, iar anterior a facut parte din echipa care se ocupa de finantare imobiliara corporate din cadrul UBS, cea mai mare banca elvetiana.

"Amin este bine cunoscut in cercurile bancare din Germania si este considerat un finantist capabil.

Se crede ca acesta a demisionat in urma cu cateva saptamani pentru a lucra cu cel mai bogat roman, antreprenorul Dinu Patriciu.

Nu este clar deocamdata care va fi rolul lui Amin", arata sursa citata, care mentioneaza ca Patriciu este implicat in mai multe arii de business, inclusiv in cea imobiliara.

Potrivit Forbes, Patriciu este cel mai bogat roman si se plaseaza pe pozitia 397 in topul bogatilor lumii, cu o avere de 1,8 miliarde de dolari.

"Anul trecut el a profitat de criza care a afectat firmele mici listate pe bursa din Londra si si-a construit un imperiu pan-european.

El a cumparat doua firme listate pe piata AIM, Fabian Romania si Deutsche Land, si a preluat controlul asupra Rutley European Property, redenumita apoi DP Property Europe", mai spune publicatia electronica, precizand ca partile implicate nu au vrut sa comenteze informatiile.

Deutsche Pfandbriefbank este unitatea operationala care a fost salvata de stat anul trecut, in urma prabusirii bancii germane de credite imobiliare Hypo Real Estate. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#patriciu, # deutsche, # Pfandbriefbank , #stiri Dinu Patriciu