Patriciu va investi 6-7 milioane de euro in agentii de pariuri

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 19:07
2521 citiri
Patriciu va investi 6-7 milioane de euro in agentii de pariuri

Omul de afaceri Dinu Patriciu, proprietarul Bet Cafe Arena, va investi in 2011 circa 6-7 milioane de euro in deschiderea a 150 de noi agentii, pentru ca urmareste ca aceasta sa intre la sfarsitul anului in primele trei case de pariuri din Romania ca extindere, informeaza Mediafax,

"In acest an vom mai deschide 150 de unitati si vom ajunge la un numar total de 300, ceea ce ne va aduce intre primele trei case de pariuri din Romania", a declarat Iulian Antonache, directorul executiv al Bet Cafe Arena.

El a mai spus ca pana in 2014 Bet Cafe Arena vizeaza locul 1 in topul caselor de pariuri din Romania nu doar ca extindere, ci si ca cifra de afaceri.

 

Firma urmeaza sa angajeze 750 de persoane in acest an si alte 500 anul viitor, cand va deschide inca 100 de agentii.


Casa de pariuri are acum 850 de angajati si 150 de agentii, dintre care 40 in Bucuresti. Prima unitate a fost deschisa in luna mai a anului trecut. 

 

Potrivit lui Antonache, cel mai mult pariaza jucatorii din Bucuresti, sudul tarii si Banat, iar la polul opus se situeaza judetele din centru, respectiv Brasov, Harghita si Covasna.


"Din cauza efectelor crizei economice, miza medie pe bilet pariat a scazut de la 5 lei la 3,7 lei incepand din toamna anului trecut", a spus Antonache. 

El a adaugat ca 80% dintre cei care intra in Bet Cafe Arena pariaza pe fotbal, 10% pe tenis, iar restul pe alte sporturi.

"Asa cum a inceput, acest an este sub asteptarile noastre. Am estimat initial ca vanzarile inregistrate in acest an se vor ridica la nivelul celor de anul trecut, dar se pare ca 2011 va fi mai slab. Ramane de vazut", a afirmat directorul firmei.

Acesta a mai spus ca Bet Cafe Arena a acordat un premiu record pentru piata pariurilor sportive din Romania, in valoare de 500.000 lei, unei persoane din Alba Iulia.

 

Biletul, validat in 6 decembrie 2010, a adus pariorului un castig de 271.000 lei. Cele 21 de pronosticuri corecte pe meciuri de fotbal din campionatele Europei, inclusiv doua din Liga 1, l-au calificat si pentru acordarea unui bonus al casei de pariuri, prin care castigul a fost majorat pana la 500.000 lei.


El estimeaza ca in Romania se pariaza anual in valoare de circa 150 de milioane de euro.

Pe primele trei locuri in topul caselor de pariuri se situeaza Stanleybet, Casa Pariurilor si Public Bet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#investitie patriciu, #agentii de pariuri, #investitii, #piata pariurilor sportive , #stiri Dinu Patriciu