Procesul dintre Basescu si Patriciu, amanat pentru 16 iunie

Miercuri, 21 Aprilie 2010, ora 10:47
1388 citiri
Procesul dintre Basescu si Patriciu, amanat pentru 16 iunie

Instanta a amanat pentru 16 iunie procesul deschis de presedintele Traian Basescu ca urmare a mediatizarii, in timpul campaniei electorale prezidentiale din 2009, a unor imagini in care seful statului aparea lovind un copil, incident relatat apoi de Dinu Patriciu in cadrul unei emisiuni TV, potrivit Mediafax.

Avocatul lui Traian Basescu a solicitat, marti, instantei Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti, ca firma Best Media, ce edita ziarul Gardianul, care a intrat in procedura de insolventa, sa fie citata prin lichidator, respectiv Management Insolv.

Aceasta trebuie sa depuna la dosar hotararea judecatoreasca de deschidere a procedurii de insolventa.

Totodata, instanta a dispus sa fie depusa la dosar caseta emisiunii "Ora de foc" din 25 noiembrie 2009, plus transcrierea, cand s-au mediatizat plansele foto privind incidentul si care urmau sa fie publicate in editia ziarului Gardianul din 26 noiembrie.

Instanta va stabili daca acestea vor fi luat in considerare ca probe, dupa ce vor fi depuse.

Pe de alta parte, avocatul lui Traian Basescu a cerut ragaz pentru a lua la cunostinta de cererea de intampinare facuta de Dinu Patriciu si pentru a depune mai multe inscrisuri.

Avocatul lui Dinu Patriciu, Ovidiu Budusan, a sustinut, in fata instantei, ca nu intelege de ce este chemat in judecata clientul sau, intrucat Traian Basescu "si-a amintit incidentul" despre care a spus ca il regreta. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#basescu, #patriciu, #proces , #stiri Dinu Patriciu