Rompetrol are un nou consiliu de administratie

Luni, 17 Aprilie 2006, ora 17:00
1250 citiri

The Rompetrol Group NV ("TRG") a trecut la o structura de management pe doua niveluri si a numit patru membri in Consiliul de Administratie, organism care se va intruni lunar.Cei patru membri sunt Rob Boelen, fost partener principal al Deloitte & Touche Olanda, Dan Pascariu, presedinte si director general al HVB Bank Romania, Philip Stephenson, fost director executiv al TRG Olanda si Ion Sturza, om de afaceri si fost prim-ministru al Republicii Moldova.

La sedintele Consiliului de Administratie vor participa si membrii Comitetului Director al TRG: Dinu Patriciu, presedinte si director general, Andre Naniche, director de operatiuni, Alexandru Bucsa, director financiar si Dan Ionescu (nou numit ca director TRG), vicepresedinte.

"Am planificat aceasta structura de mai mult timp. Ea este parte a procesului de restructurare a companiei, care are ca scop imbunatatirea managementului corporatiei si cresterea eficientei noastre", a declarat directorul general al TRG, Dinu Patriciu, aratand ca majoritatea membrilor Consiliului de Administratie sunt independenti.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei