Viitoarele benzinarii Rompetrol se vor numi "Litro"

Miercuri, 08 Iulie 2009, ora 10:46
2129 citiri
Viitoarele benzinarii Rompetrol se vor numi "Litro"

Compania de stat din Kazakhstan, KazMunaiGaz, actionarul Grupului Rompetrol, va schimba denumirea viitoarelor benzinarii ce vor fi construite de grup din Rompetrol in "Litro", a declarat marti noul director general executiv al Grupului Rompetrol, Saduokhas Meralyiev, informeaza NewsIn.

"A fost o decizie a managementului, bazata pe un studiu al consultantului. Benzinariile vechi isi vor pastra brandul, insa si cele vechi care acum se cheama Rompetrol, dar care vor fi modernizate, isi vor schimba denumirea in Litro", a spus Saduokhas Meralyiev.

Acesta a mai spus ca pastreaza brandul Dyneff pentru statiile din Franta si Spania.

Potrivit noului director general executiv al Grupului Rompetrol, primele patru statii ale grupului care se vor numi Litro sunt acelea care vor fi deschise in acest an pe Autostrada Soarelui.

Reprezentantii Rompetrol spun ca benzinariile Litro vor fi calitativ superioare celorlalte.

Rompetrol Downstream opereaza peste 900 de statii, in 13 tari, dintre care peste 450 de benzinarii se afla in Romania.

The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding, pana in august 2007, cand Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan.

De asemenea, la 26 iunie 2009, Dinu Patriciu a anuntat ca a vandut kazahilor restul de 25% din actiuni. Astfel, Grupul Rompetrol este detinut 100% de KazMunaiGaz. 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#benzinarii, #litro, #rompetrol , #stiri Dinu Patriciu