Dominique Strauss-Kahn are o noua locuinta

Joi, 26 Mai 2011, ora 10:38
1564 citiri
Dominique Strauss-Kahn are o noua locuinta

Dominique Strauss-Kahn, fostul director al Fondului Monetar International (FMI), a ajuns in noua sa resedinta din New York, aflata sub supravegherea politie, anunta Mediafax.

Dominique Strauss Kahn a ajuns in cursul serii pe strada Franklin, numarul 153, la Tribeca, un fost cartier de uzine si hangare transformat in anii '90 in imobile de locuit.

Un judecator din New York a aprobat anterior schimbarea de resedinta a lui Dominique Strauss-Kahn la Manhattan, unde va continua supravegherea sa la domiciliu, a anuntat o sursa judiciara. 

Dominique Strauss-Kahn se afla, de la iesirea din inchisoare, vineri, intr-o locuinta temporara apartinand companiei de securitate care se ocupa de supravegherea sa.

Din noua sa locuinta, fostul director al FMI va putea sa mearga sub escorta politiei la intalniri cu avocatii sai, la tribunal, la medic sau la sinagoga. 

Avocatii sai au declarat miercuri intr-un comunicat ca nu au avut niciun contact cu camerista care il acuza pe clientul lor de infractiuni de natura sexuala, nici cu familia sa, si s-au declarat convinsi ca acesta va fi "complet exonerat".

"Informatiile potrivit carora avocatii sau reprezentantii lui Strauss-Kahn sunt in contact cu reclamanta sunt false", afirma Benjamin Brafman si William Taylor in acest document.

"Continuam sa credem ca Strauss-Kahn va fi complet exonerat", au adaugat ei.

Acuzat de agresiune sexuala si tentativa de viol impotriva unei angajate a unui hotel, Dominique Strauss-Kahn urmeaza sa compara in fata unui judector pentru a pleda vinovat sau nevinovat. Fostul director al FMI neaga faptele de care este acuzat.

#Dominique Strauss-Kahn, #seful fmi, #fmi, #acuzatie sexuala, #agresiune sexuala, #fmi, #strauss, #kahn , #stiri Dominique Strauss-Kahn