DSK, din nou in instanta

Luni, 06 Iunie 2011, ora 11:29
1465 citiri
DSK, din nou in instanta

Dominique Strauss-Kahn, fostul sef al FMI, acuzat de infractiuni sexuale, va fi audiat, luni, din nou de instanta, conform Ziare.com.

 

Potrivit avocatilor sai, citati de Bloomberg, Strauss-Kahn se va declara nevinovat.

"Sunt increzator, nu cred absolut deloc ca Strauss-Kahn se face vinovat de faptele care ii sunt reprosate si va pot prognoza ca va fi eliberat", a declarat duminica la M6 unul dintre avocatii sai, Benjamin Brafman, cel care l-a avut drept client, candva, si pe Michael Jackson. Avocatul a explicat ca este suficient ca unul dintre jurati sa aiba o indoiala si acuzatul iese liber de la tribunal.

Daca ar pleda vinovat, nu s-ar mai ajunge la proces (asa cum se intampla in 90% dintre cazuri), ci la o negociere cu judecatorul in privinta pedepsei.

Dominique Strauss-Kahn va pleda, luni, nevinovat

Dominique Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, risca pana la 74 de ani de inchisoare, spun sursele franceze, sau 25 de ani inchisoare, potrivit surselor anglo-saxone. Impotriva sa au fost retinute sapte capete de acuzare, intre care tentativa de viol, sechestrare si, cel mai grav, agresiune sexuala.

Daca Strauss-Kahn va pleda nevinovat, asa cum a spus, va trebui ca apararea si acuzarea sa-si constituie dosarele si sa prezinte "motiuni preliminare" care vor da liniile generale ale procesului.

#Dominique Strauss-Kahn, #dsk viol, #Dominique Strauss-Kahn inchisoare , #stiri Dominique Strauss-Kahn