DSK, nemultumit ca a trebuit sa demisioneze

Luni, 23 Mai 2011, ora 15:33
1317 citiri
DSK, nemultumit ca a trebuit sa demisioneze

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, si-a exprimat "tristetea profunda si frustrarea fata de demisia in aceste circumstante", intr-un email destinat angajatilor, obtinut de CNN, relateaza NewsIn.

"Neg in cei mai puternici termeni posibil acuzatiile cu care ma confrunt in prezent", le-a spus Strauss-Kahn fostilor sai subalterni.

Directorul interimar al Fondului, John Lipsky, a transmis emailul angajatilor duminica seara, relateaza CNN.

DSK a precizat ca este increzator ca va fi exonerat de acuzatii, dar a subliniat ca nu a putut "accepta ca Fondul - si colegii dumneavoastra - sa trebuiasca in vreun fel sa imi impartaseasca acest cosmar personal". "Deci a trebuit sa plec", a adaugat el.

Strauss-Kahn si-a laudat colegii in mesaj. "Ceea ce a realizat institutia in ultimii trei ani si jumatate este rezultatul gandirii voastre, muncii voastre, convingerii voastre", a afirmat el.

Fondul va accepta, incepand de luni, nominalizari pentru un nou director, prefigurandu-se o lupta intre Europa si economiile emergente.

#Dominique Strauss Kahn viol, #Dominique Strauss Kahn demisie, #Dominique Strauss Kahn inchisoare , #stiri Dominique Strauss-Kahn