Presupusa victima a lui Strauss-Kahn nu ar fi depus plangere

Marti, 17 Mai 2011, ora 15:00
1371 citiri
Presupusa victima a lui Strauss-Kahn nu ar fi depus plangere

Femeia care ar fi fost agresata sexual de Dominique Strauss-Kahn, o musulmana originara din Guineea, nu a depus inca plangere oficiala impotriva sefului FMI si nici nu a stiut, in momentul cand s-au petrecut faptele, cine era, sustine cel mai bun prieten al sau, potrivit NewsIn.

Potrivit trimisului special la New York al Radio Monte Carlo, femeia se numeste Nafissatou Diallo si a fost identificata in mod gresit, initial, in presa, cu prenumele Ophelia.

Corespondentul RMC a stat de vorba, luni, cu cel mai bun prieten al ei, care locuieste in cartierul Bronx si care o adaposteste in prezent pe una dintre fetele presupusei victime.

Barbatul sustine ca ea nu stia, sambata, cand a venit sa faca curat, cine ocupa apartamentul 2806 al hotelului Sofitel unde lucreaza.

Femeia a avut o mare surpriza cand a constatat ulterior ca cel pe care il acuza de agresiune sexuala este chiar seful FMI.

Nafissatou Diallo a descoperit aceasta abia seara, cand a privit la televizor, unde erau transmise in bucla imagini cu Dominique Strauss-Kahn.

Prietenul ei este cel care i-a explicat importanta pe care o are personalitatea politica franceza.

In prezent, Nafissatou se afla sub inalta protectie a politiei, intr-un loc tinut secret.

Prietenul ei spune ca femeia este in stare de soc si ca si-a petrecut doua zile plangand.

De putin timp si-ar fi recapatat siguranta de sine.

Celibatara, in varsta de 32, femeia a fost descrisa de angajatorul ei drept o salariata model.

Ea nu a depus inca oficial plangere. Procurorul este cel care s-a autosesizat in acest caz, dupa ce politia a fost alertata de personalul hotelului, si a declansat urmarirea penala impotriva directorului FMI.

Potrivit RMC, daca se cumuleaza pedepsele maxime pentru toate cele sapte capete de acuzare formulate de procuror, seful FMI risca in total nu mai putin de 74 de ani de inchisoare.

In ceea ce o priveste pe Nafi, ea ar avea inca ezitari sa depuna oficial plangere. 

#dominique strauss-kahn, # viol, # fmi , #stiri Dominique Strauss-Kahn