Seful FMI, cu catuse la maini

Luni, 16 Mai 2011, ora 10:48
1374 citiri
Seful FMI, cu catuse la maini

Dominique Strauss-Kahn, seful FMI, acuzat de agresiune sexuala, a parasit duminica seara sectia de politie din Harlem unde era detinut avand catuse la maini, relateaza Sky News, preluat de NewsIn.

Seful FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresiune sexuala, a parasit duminica seara (ora locala) sectia de politie din Harlem unde era detinut avand catuse la maini, relateaza Sky News.

El a fost urcat intr-o masina a politiei si condus catre o unitate medicala.

Anterior, avocatul sau anuntase ca Dominique Strauss-Kahn a fost de acord sa fie supus unor teste medicale in legatura cu acuzatiile sexuale care i se aduc. El este decis sa-si dovedeasca nevinovatia.

Autoritatile au obtinut un ordin judecatoresc pentru a-l examina corporal pe seful FMI in cautarea unor eventuale semne care sa arate confruntarea fizica dintre el si presupusa victima.

Anchetatorii au prelevat, de asemenea, de pe pielea si de sub unghiile presupusei victime probe care ar putea releva eventuale urme de ADN apartinand directorului FMI.

Dominique Strauss-Kahn urmeaza sa fie prezentat luni unei instante din New York, care ar putea decide eliberarea sa pe cautiune sau o prelungire a mandatului de arestare.

"E obosit, dar e bine", a declarat avocatul sau.

#seful fmi, #Dominique Strauss-Kahn, #agresiuni sexuale , #stiri Dominique Strauss-Kahn