Donald Trump ar investi in Romania in imobiliare

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 12:06
2281 citiri
Donald Trump ar investi in Romania in imobiliare

Celebrul om de afaceri Donald Trump sustine ca daca ar fi sa investeasca in Romania s-ar orienta catre sectorul imobiliar.

Desi cele mai cautate segmente de investitii din tara noastra sunt energia verde, bursa si turismul, Trump s-ar indrepta spre real estate, in pofida socului suferit de acest sector in ultimii doi ani de criza.

"Cum investitiile imobiliare sunt ceea ce stiu mai bine sa fac, si in Romania as investi tot in acest domeniu. Inainte sa iau aceasta decizie (n.red- sa aleaga intre sectorul rezidential sau comercial), va trebui sa fac o cercetare de piata. (...)

Crizele financiare nu sunt nemaiintalnite. Ele apar. Lucrul cel mai important este sa te concentrezi pe solutii, nu pe probleme. Acestora din urma nu ar trebui sa li se permita sa intervina in abilitatea de a fi obiectiv in ceea ce priveste solutiile posibile", sustine controversatul om de afaceri, intr-un interviu pentru Capital.

Din punctul sau de vedere, criza a fost ceva predestinat, iar faptul ca o parte a Uniunii Europene a reusit sa iasa din recesiune este dovada ca unele tari au invatat cat de important este sa te uiti dupa solutii in loc sa pierzi vremea concentrandu-te pe probleme.

Intrebat cum vede viitorul zonei euro in urmatorii cinci ani, Donald Trump se declara optimist.

"Vad ca moneda euro merge mai departe si se consolideaza. A fost solida pentru o buna perioada de timp si, cand se va echilibra din nou, va continua sa mearga bine", a precizat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#donald, #trump, #imobiliare, #romania , #stiri Donald Trump