Miliardarul american Donald Trump vrea sa investeasca pe piata imobiliara din Romania

Luni, 02 Aprilie 2007, ora 10:13
1743 citiri

Camera de Comert Imobiliar din Romania, in parteneriat cu Asociatia Investitorilor Imobiliari, intentioneaza sa incheie un protocol de colaborare cu miliardarul american Donald Trump, care vizeaza efectuarea unor investitii imobiliare in Romania.

Potrivit unui comunicat al Camerei de Comert Imobiliar, obiectivele vizate sunt spatiile de birouri si ansamblurile rezidentiale, iar sumele estimate a fi investite ar putea varia intre 700 milioane euro si un miliard euro, intr-un interval de cinci ani.

"Investitia efectiva se va produce in momentul in care in Romania va exista un climat investitional din punct de vedere al fiscalitatii, care, pentru moment, descurajeaza marile fonduri de capital. Donald Trump doreste sa investeasca pe mai multe segmente, cu accent pe rezidential, birouri si turism", a declarat pentru Rompres presedintele Camerei de Comert Imobiliar, Emil Giurgiu.

Mai mult de jumatate din suma va fi alocata Bucurestiului, restul urmand sa fie directionata in zonele cu potential turistic.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)