"Regele asfaltului" a scapat de faliment

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 10:35
2469 citiri
"Regele asfaltului" a scapat de faliment

Dorinel Umbrarescu, patronul firmei UMB Spedition, a fost scapat de faliment de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), care a incasat o parte din creditul contractat de la BCR si BRD Groupe Societe Generale.

Compania de Autostrazi a luat prima transa, in valoare de 100 milioane de euro, din creditul de 187,5 milioane de euro contractat de la BCR si BRD-Groupe Societe Generale. Din cei 100 milioane de euro, peste 50 milioane de euro intra in conturile patronului firmei UMB Spedition, Dorinel Umbrarescu, scrie Gardianul.

Banii vor fi folositi pentru refinantarea unui credit mai vechi contractat de companie de la BCR si pentru plata facturilor curente, respectiv activitatea de proiectare, reparare, administrare, intretinere si exploatare a drumurilor nationale.

Firma UMB Spedition detine aproape o treime din contractele de intretinere multianuala a drumurilor nationale in cele noua judete aflate in Moldova. UMB Spedition se mai ocupa si de intretinerea drumurilor din judetele Satu Mare, Mures si Harghita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#faliment, #umbrarescu, #bani, #strazi, #cnadnr , #stiri Dorinel Umbrarescu