Noua generatie de bucatari incepe cu Logics

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 13:08
1197 citiri

Mancatul in oras este placere pentru unii si necesitate pentru altii. Oricare ar fi motivul, s-a remarcat in ultimii ani o crestere a calitatii serviciilor din domeniul ospitalitatii, in special din zona horeca. Si asta pentru ca numarul mare de restaurante a dat clientului posibilitatea sa aleaga cele mai bune servicii, cel mai diversificat meniu, cel mai bun pret, cea mai placuta atmosfera, cele mai proaspete ingrediente si multe alte criterii care duc la fidelizare.

Centrul de pregatire profesionala Logics vine in intampinarea acestui trend prin oferirea de cursuri de bucatar la standardele cele mai inalte. Multe nume din domeniul hotelier si al restaurantelor si-au pregatit personalul prin cursurile oferite de Centrul Logics.

Competentele si cunostintele predate se refera nu numai la meseria de bucatar propriu-zisa ci si la comunicarea la locul de munca si lucrul in echipa. Fara aceste cunostinte munca in bucataria unui restaurant este imposibila.

Centrul Logics intelege si apreciaza bucatarii care doresc sa urmeze aceste cursuri in timp ce sunt deja angajati la un loc de munca. Astfel, pentru ei, cursul debuteza cu o sedinta initiala de prezentare a materialului de curs, aprofundarea teoretica facandu-se prin studiu individual, cu evaluari si discutii pe baza suportului de curs programate la anumite intervale de timp.

Materialul predat la acest curs cuprinde atat o parte practica cat si teoretica; aceasta din urma, desi este mai putin atractiva pentru cursanti, reprezinta baza acestei meserii. De aceea, profesorii ce predau in cadrul acestui centru stabilesc programul impreuna cu toti cursantii participanti, astfel incat prezenta la curs sa fie cat mai mare.

Cursurile de bucatar includ si un stagiu de practica, al carui program difera in functie de natura activitatii prestate de agentul economic: bucatarie a la carte, catering, fast-food etc.

Orele de practica vor avea loc si in zilele de weekend, iar cursantul va urma un program asemanator angajatilor pentru a se obisnui atat cu fluxul de productie, cat si cu munca in echipa.

Alimentatia publica este un domeniu extrem de dinamic si interesant, fiind atractiv pentru multi oameni talentati in domeniu. Cursurile de bucatar este doar punctul de pornire in aceasta meserie; cursantii vor primi diplome de absolvire eliberate de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cursuri bucatar , #Cursuri bucatar