CONCURS - Iti doresti o cariera in PR? S-a desemnat castigatorul cursului oferit de Universul DallesGO!

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 13:39
2468 citiri
CONCURS - Iti doresti o cariera in PR? S-a desemnat castigatorul cursului oferit de Universul DallesGO!

UPDATE. Castigatorul cursului de PR oferit de Universul DallesGO este Raluca Meirosu. Castigatoarea va fi anuntata printr-un e-mail, marti, 30 aprilie, de reprezentantii Universul DallesGO.

Cursul de PR de la Universul DallesGO iti rezerva o incursiune in lumea PR-ului, descoperind miturile si provocarile meseriei de la unul din cei mai cunoscuti profesionisti din domeniu, Ioana Manoiu, co-founder GMP PR. Cursurile sunt destinate atat profesionistilor, cat si celor care aspira la o cariera in relatii publice.

Programa cursului de PR este aplicata si pune accent pe studii de caz si situatii reale cu care se confrunta specialistii din domeniu. Ioana Manoiu pregateste un curs dinamic si atractiv, cu multe exercitii practice, brief-uri si clienti reali, schimburi de idei si invitati speciali din industrie.

De-a lungul a 12 intalniri, participantii invata cum sa scrie o strategie de PR, sa dezvolte un program de corporate social responsability, sa comunice prin canale media conventionale, dar si prin social media, sa organizeze evenimente, sa rezolve rapid crize de imagine si cum sa detina controlul comunicarii eficiente. Fiecare cursant descopera cum sa proiecteze o imagine profesionala credibila si cum sa gestioneze managementul reputatiei, dezvoltandu-si abilitatile de comunicare.

Cursul dureaza 3 luni de zile, o data pe saptamana, after work, intre orele 18:30 - 21:30.

#concurs PR Dalles Go, #concurs relatii publice, #cursuri relatii publice Dalles, #curs comunicare after work , #Cursuri de comunicare