Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Doi romani castiga peste 100.000 euro in 10 zile din cursuri online. Afla cum poti face si tu la fel

Doi romani castiga peste 100.000 euro in 10 zile din cursuri online. Afla cum poti face si tu la fel


Cel mai citit psiholog din Romania si fondatorul Kiwi Agency au vandut in cinci zile cursuri in valoare de 100.000 euro si se asteapta la vanzari de 250.000 euro pana in 20 decembrie, ultima zi de inscriere in curs.

Hobby 2 Profit este primul curs in care se formeaza antreprenori exclusiv pe baza vocatiei si a pasiunii lor.

Doru Pelivan, activ de 7 ani in mediul online, este fondatorul agentiei de fullfillment in marketing cu cele mai bune rezultate din vestul tarii. Impreuna cu echipa Kiwi Agency a vandut cursuri de peste 6 millioane USD si au la activ cea mai mare lansare de curs online din Romania, cu cifre de afaceri de peste 1.5 milioane USD castigate pentru clientii sai.

"Este o ocazie nesperata cand cei mai cunoscuti creatori de continut accepta sa isi dezvaluie secretele prin care domina nisa educatiei online din Romania", declara acesta.

"In cadrul cursului avem si o serie de invitati care vor sprijini cursantii si le vor impartasi felul in care fac ei propriile cursuri de succes".

Pera Novacovici este cel mai citit psiholog din mediul online, autor de carti si cursuri, urmarit de peste 150 000 de oameni (social media) si cu 100 000 de abonati la newsletter-ul periodic, aducand o contributie pozitiva in viata lor, atat personala, cat si profesionala, de peste 13 ani.

In luna decembrie, cursul Hobby2Profit a fost lansat in premiera nationala de catre psihologul Pera Novacovici si partenerul sau, Doru Pelivan - marketer, antreprenor. Cei doi si-au propus sa revolutioneze felul in care se fac cursurile online in Romania, ajutand oamenii cu spirit antreprenorial sa se lanseze pe piata de autori de specialitate.

Cei doi au gandit scoala lor informala asa cum si-ar fi dorit sa existe pentru ei cand au inceput propriul drum profesional: ca un mod alternativ de educatie prin joaca, unde recompensele sunt si simbolice, si materiale.

Timp de 4 luni, pe cursanti ii asteapta o experienta interactiva alcatuita din webinarii cu cei doi antreprenori si cu o serie de invitati speciali, plus teme si misiuni la fiecare webinar, care deblocheaza diverse recompense pentru cei care le rezolva.

Miza este lansarea cu succes a unui prim curs online, lucru posibil doar prin invatarea activa a tuturor aspectelor la nivel tehnic si de continut. Membrii scolii au parte de sustinerea mentorilor, a echipei de suport (toata echipa agentiei este implicata) si a unei comunitati exclusive pentru membrii Hobby 2 Profit.

Inscrierile se fac pe o perioada limitata, din 11 pana in 20 decembrie, pe aceasta pagina www.hobby2profit.ro, urmand ca ulterior, creatorii Hobby 2 Profit sa se ocupe exclusiv de pregatirea cursantilor si de a-i ajuta sa isi castige primul succes major.

In prezent, mediul online al educatiei informale este extrem de limitat, desi interesul din partea publicului a crescut exponential in ultimii doi ani. Conform statisticilor, Romania este a 4-a tara din lume cu cea mai mare crestere pentru invatarea din mediul online (sursa: elearningindustry, 2015).

In 2017, 3% (520.096 persoane) din populatia Romaniei cu varsta intre 16-74 ani au folosit internetul pentru a urma un curs online (sursa: Eurostat).
In 2016, 37,2% din populatia Romaniei cu varsta intre 25-64 ani a invatat informal folosind calculatorul.

Aceasta statistica arata ca, desi Romania nu investeste foarte mult in educatie, momentul de fata aduce o reala oportunitate pentru cei care vor furniza cursuri online.

O data cu aceasta lansare, scoala de autori de succes Hobby 2 Profit are toate sansele sa devina un punct de reper pe piata educatiei informale romanesti.

Cursul Hobby 2 Profit al lui Doru Pelivan si al psihologului Pera Novacovici este totodata provocarea de a iesi din zona de confort.

"Pentru cei care au un hobby, o pasiune, un vis si s-au saturat sa lucreze la visul altora, n-au indraznit pana acum sa faca un pas decisiv, le-a fost frica de esec, de ridicol, de necunoscut, a fost creat cursul care ii invata sa isi puna cunostintele in valoare si sa traiasca din ce le place, invatandu-i si pe altii ceea ce stiu." (Pera Novacovici)

Ce ofera, practic, acest curs online?

"Toate cunostintele de marketing online (creare produs, testare si promovare produs, stabilire audienta, canale de comunicare, distributie mesaj, campanii social media etc) si de tehnologie necesare pentru ca antreprenorii sa-si puna cunostintele in forma unui curs video, pe care sa-l lanseze cu succes din prima incercare. Totul alaturi de oameni experimentati, dar fara stresul de a merge la cursuri, fara note, fara presiune- doar cu pasiune si cu dedicare din partea celor care urmeaza cursul."

Acest produs educational reprezinta rodul muncii a peste 6 luni a doi specialisti cu experienta.

"Dupa lansarile de cursuri online de pana acum, ne-am obisnuit sa aplicam cu succes un model de afacere care- daca lucrezi cu adevarat, dai 100%, functioneaza garantat. Asa putem si noi sa le garantam cursantilor Hobby 2 Profit succesul. Ei trebuie sa vina cu hotararea, noi ii invatam metoda. Suntem atat de convinsi de succesul lor ca le oferim si garantia RISC ZERO", explica antreprenorul Doru Pelivan, CEO Kiwi Agency. "Valoarea cursului depaseste suma de 1000 de euro, mai ales ca aceasta se plateste o singura data pentru o metoda care, o data invatata, poate fi aplicata de cate ori doresti."

Psihologul Pera Novacovici, puternic implicat in realizarea Hobby 2 Profit, mai adauga: "Beneficiile depasesc cu mult pretul de aproximativ 1000 de euro, pentru ca sunt si de ordin personal, nu doar material. Este cea mai buna ocazie de a scapa din "cursa sobolanului", adica acel tip de existenta fara bucurie, plina de griji materiale si de stres, pe care nimeni nu si-o doreste, si de a construi un stil de viata liber, cu pasiuni si munca pentru care iti doresti sa te dai dimineata jos din pat inainte sa sune alarma!".

Faptul ca o astfel de metoda practica, verificata de oameni cu experienta in psihologie si marketing online, este disponibila pe piata romaneasca, aduce o reala valoare in educatia informala si antreprenoriala.

"Acesta este motivul pentru care a aparut acest curs. Vrem sa dam mai departe tot ce stim, pentru ca societatea are nevoie de lideri, de oameni care au devenit experti in ceea ce fac din placere si care sa ii indrume si pe altii." (Pera Novacovici, Doru Pelivan)

Pentru mai multe detalii, accesati pagina oficiala
www.hobby2profit.ro/prezentare

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 7783 ori
Citeste mai multe desprecursuri online