Mirunette Language Competition - Ultima etapa a editiei 2017

Marti, 30 Mai 2017, ora 11:16
1895 citiri
Mirunette Language Competition - Ultima etapa a editiei 2017

A V-a editie a concursului Mirunette Language Competition se apropie de final! Din peste 2100 de copii inscrisi in prima etapa a concursului, 43 au ajuns finalisti in competitia pentru cele 2 tabere de doua saptamani in Marea Britanie!

Mirunette International Education multumeste atat elevilor care s-au inscris in etapa a II-a cat si profesorilor si parintilor care si-au oferit sustinerea! Comisia de evaluare a avut sarcina dificila de a alege 43 de finalisti din sutele de inscrieri in etapa a II-a.

Vizionarea filmelor a fost o placere si un motiv de bucurie: suntem incantati sa vedem atat de multi elevi creativi, originali si cu un nivel ridicat al limbii engleze!

A III-a etapa a competitiei s-a desfasurat pe 20 si 21 Mai 2017 la sediul Mirunette International Education si a constat intr-un interviu in limba engleza cu membrii Comisiei de Evaluare a concursului.

Castigatorii celor 2 tabere internationale in Marea Britanie vor fi anuntati la festivitatea de premiere care va avea loc de Ziua Copilului, 1 Iunie 2017, la Clubul Taranului Roman (Bucuresti).

Ce alte premii vor castiga cei de pe podium? Examene Cambridge oferite de British Council, trolere, rucsacuri si genti de umar de la eBagaje.ro, carti de la Editura Humanitas, 2 sejururi la hotelul de 5 stele Club Austria din Busteni, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, 20 de vouchere pentru atelier si vizita oferite de Oraselulcunoasterii.ro, 2 weekend-uri la Hotel Royal din Poiana Brasov si alte premii surpriza!

Felicitari tuturor participantilor si mult succes celor 43 de finalisti care sunt atat de aproape de experienta unei veri de neuitat intr-o tabara Mirunette!

O tabara internationala in Anglia reprezinta o ocazie inedita de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a testa sistemul de invatamant britanic, de a locui in campusurile unor scoli de elita si de a vizita obiectivele turistice celebre din Marea Britanie!

In taberele internationale in Anglia, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice importante. Perfectionarea nivelului de limba engleza si eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi.

Vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile interactive, jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internationali in diverse conversatii.

Elevii romani leaga prietenii de neuitat cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., avand oportunitatea extraordinara de a explora diversitatea culturala, in taberele internationale.

Toti elevii care au participat in tabere internationale in strainatate au afirmat entuziast ca aceasta experienta memorabila le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi!

Pentru a afla cum puteti beneficia de experienta unei tabere internationale, ne puteti contacta la office@mirunette.ro sau la numerele de telefon 021 2101602 sau 0735 159 626.

Parteneri educationali: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, British Council;

Parteneri culturali: Clubul Taranului Roman;

Sponsori: Editura Humanitas, Boutique Hotel Club Austria Busteni, eBagaje.ro, DentEstet, Hotel Royal, Poiana Brasov, Oraselul Cunoasterii, Donut Studio;

Parteneri Media: Ziare.com, Business24, Sfatul Parintilor, Intuitext, RomanticFM, IasiFun.ro, Parinti.com, Ziarul de Iasi, Adservio, Wink.

#Mirunette Language Competition 2017 , #Cursuri engleza