Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MADR plateste 108,36 mil lei pentru servicii de consultanta

MADR plateste 108,36 mil lei pentru servicii de consultanta

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rulare (MADR) plateste 108,36 milioane lei, fara TVA, companiei Innovacion y Desarrollo Local pentru servicii de consultanta in afaceri si management pentru o perioada de 79 de luni, anunta NewsIn.

Innovacion y Desarrollo Local va furniza servicii generale de consultanta in management, servicii de monitorizare si control, servicii de promovare, servicii de consultanta in relatii cu publicul si servicii de formare profesionala, potrivit unui anunt de atribuire publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Contractul este co-finantat din fondurile masurii Asistenta Tehnica (511) din cadrul Programului National pentru Dezvoltare Rurala (fonduri comunitare), conform anuntului de participare.

Contractul a fost atribuit in 10 decembrie 2010, in urma unei licitatii la care au participat opt companii.


Valoarea initiala a contractului a fost de 110,58 milioane lei, fara TVA.


Potrivit anuntului de participare, Ministerul Agriculturii a incheiat un acord-cadru pentru o perioada de 79 luni.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1027 ori
Citeste mai multe despremadr servicii consultanta milioane