Legendarul Roger Dawson te invata cele mai eficiente tehnici de negociere

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 14:35
4496 citiri
Legendarul Roger Dawson te invata cele mai eficiente tehnici de negociere
Gurul Negocierii, Robert Dawson, vine la Bucuresti

Roger Dawson, cel mai bun negociator al Americii, asa cum a fost numit de Success Magazine, vine la Bucuresti, pentru a te invata cele mai eficiente tehnici de negociere.

"Nu vei produce niciodata bani mai rapid ca atunci cand negociezi" - spune Roger Dawson, presedintele celei mai renumite companii de imobiliare din California. Seminarul "Secretele negocierii" te invata cum sa iesi castigator la masa negocierilor astfel incat cealalta persoana sa aiba sentimentul ca el/ea este invigatorul.

Negocierea joaca un rol esential in afaceri, in fiecare zi, daca iti doresti sa te afirmi, fie ca soliciti o marire de salariu, cumperi un echipament sau contractezi noi parteneri. Acest program este construit pe experienta de 25 de ani a lui Roger Dawson, care a scris pe larg despre puterea negocierii, persuasiune si luarea deciziilor.

Sute de mii de manageri si lideri din Statele Unite, Australia si Canada i-au cerut sfaturi lui Roger cu privire la tehnicile eficiente de negociere. "Secretele negocierii" este unul dintre cele mai vandute programe audio de vanzari care au fost publicate vreodata, cu vanzari de 38 milioane de dolari americani.

Vei invata despre ceea ce ii influenteaza pe oameni si cum sa recunosti si sa te mulezi pe diferitele stiluri de negociere, astfel incat sa poti obtine ceea ce doresti, indiferent de situatie. In cadrul acestui seminar remarcabil, Roger Dawson iti va arata startegiile si tacticile care-ti vor permite sa convingi oamenii in orice situatie.

Vei descoperi de ce credibilitatea, dar, mai presus de toate, coerenta, reprezinta pietrele de temelie pentru a obtine ceea ce doresti si pentru a atinge obiectivele organizatiei. Vei invata cum sa devii un negociator puternic si cum sa-ti imbunatatesti, in mod uimitor, profiturile.

Autor a 17 carti si 6 audiobook-uri, Roger Dawson este considerat si unul dintre cei mai importanti conferentiari de profesie din Statele Unite. Este membru al Asociatiei Nationale a Conferentiarilor, capatand doua dintre cele mai prestigioase titluri, CPAE (Premiul de Excelenta) si CSP (Expert in Discursurile Profesioniste).

Cateva dintre cartile sale au fost editate si in limba romana: "Start spre eficienta", "Secretele negocierii. Arta de a castiga in orice situatie", "Secretele persuasiunii. Cum sa vinzi orice oricui?", precum si audiobook-ul "Cadranul personalitatilor".

Mai multe detalii despre seminarul "Secretele negocierii" (2 Martie 2012, Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, Sala Roma) puteti gasi pe site-ul dedicat evenimentului: http://www.power-negotiating.eu/ro/

Printre partenerii evenimentului se numara: Business24.ro, BestJobs.ro, Bestresource.ro, Imobiliare.ro, Catalogdecursuri.ro, Curtea Veche, Wall-Street.ro, Calendarevenimente.ro, Audiosfera.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare: 021.203.47.48, 0766.33.14.08, office@intercontactro.com.

#Robert Dawson Bucuresti, #Robert Dawson tehnici negociere, #Robert Dawson negociere, #curs negociere , #Perfectionare profesionala