Academia de Studii Economice din Bucuresti - Oferta educationala 2016

Joi, 14 Iulie 2016, ora 14:00
1132 citiri
Academia de Studii Economice din Bucuresti - Oferta educationala 2016

Academia de Studii Economice din Bucuresti este o universitate de cercetare avansata si educatie, acreditata si recunoscuta de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.

In cei peste 100 de ani de existenta, ASE a dobandit un real prestigiu national si international, asumandu-si un rol complex de pol regional de educatie si de cercetare stiintifica avansata in domeniul stiintelor economice, administrative si socioumane la nivelul Europei Centrale si de Sud-Est.

ASE are 12 Facultati care ofera celor aproape 22.000 de studenti posibilitatea de a urma in limbile romana, engleza, franceza sau germana 24 de programe de licenta, 85 de programe de masterat, studii doctorale in 10 domenii si peste 145 de programe postuniversitare de formare si dezvoltare profesionala continua.

Cele 12 Facultati ale ASE ofera un parcurs academic complet: 24 de programe de studii universitare de licenta in domeniile Stiinte administrative, Sociologie si Limbi moderne aplicate, ...citeste mai departe despre "Academia de Studii Economice din Bucuresti - Oferta educationala 2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Academia Studii Economice Bucuresti, #admitere ASE 2016 , #Stiri Educatie