Admitere 2016 - Ofertele universitatilor de stat din Bucuresti - cand te inscrii, ce acte iti trebuie, cat te costa

Joi, 14 Iulie 2016, ora 08:00
970 citiri

Bacalaureatul s-a incheiat si o noua generatie bate acum la portile facultatilor pentru a-si incepe propriul drum in viata.

Pentru cei mai multi tineri, facultatea poate fi prima decizie importanta pe care si-o asuma in viata. Potrivit unui studiu realizat de D&D Research la comanda Universitatii Romano-Americane, 96,3% dintre absolventii de liceu spun ca au ultimul cuvant in alegerea facultatii, in timp ce 3,7% ii lasa pe parinti sa aleaga pentru ei.

Pentru a-i ajuta in cautarea lor pentru universitatea care li se potriveste cel mai bine si le ofera cele mai multe perspective in viitor, Ziare.com ofera o lista cu ofertele universitatilor de stat din Bucuresti.

Universitatea Bucuresti

Inscrierile pentru admitere la facultatile UNIBUC se fac in perioada 13-20 iulie, in cazul primei sesiuni. Doar in cazul Facultatii de Drept a fost aprobata o extindere a perioadei de inscriere pana pe 21 iulie, inclusiv.

Pentru sesiunea din toamna, inscrierile se fac in perioada 3-11 ...citeste mai departe despre "Admitere 2016 - Ofertele universitatilor de stat din Bucuresti - cand te inscrii, ce acte iti trebuie, cat te costa" pe Ziare.com

#admitere facultate 2016, #universitati Bucuresti taxe admitere, #facultati universitati Bucuresti , #Stiri Educatie